Recensies

Ik wist niet wat ik moest verwachten. Ik wou me openstellen voor wat dat Siska met me zou doen. Ik heb haar in grove lijnen verteld wat ik voelde, waarover ik me niet goed voelde, waar ik kwaaltjes had. Toen ik me op haar tafel legde wist ik nog niet wat ik moest verwachten, tot ze met haar handen bij mijn hart kwam. Kreeg een raar gevoel door me, een krop in mijn keel. Hoe meer ze me behandelde hoe sterker die krop in mijn keel kwam. Op het einde van de behandeling had ze verdriet in mij losgemaakt dat ik nooit verwacht had, heb die tranen zonder moeite kunnen laten vloeien, kreeg alle steun van Siska. Ze heeft me tips gegeven om verder te gaan. Ik heb me die dag wat raar gevoeld, was vooral overdonderd door haar toedoen, hoe ze met haar handen dit kon losmaken in mij. Maar eens alles wat bezonken was voelde ik me zoveel beter! En dit na één keer te gaan... Ik heb al een volgende afspraak gemaakt bij vertrek, wil me innerlijk sterker voelen en heb dit echt overduidelijk ondervonden dat Siske me hiermee kan helpen!  

Sofie Demees

Lieve Siska, een lieve madam met gouden handen, een hart op de juiste plaats en een luisterend oor. Ik ken je nu al drie jaar, mijn leven ken je al, mijn minpuntjes en werkpuntjes ook. Ook zet je altijd de kwaliteiten van iemand in de kijker. Je geeft tips om er iets mee te doen. Ik ga steeds aan de slag en voel me er ook sterker uitkomen. De geblokkeerde energie weer laten stromen, komt er een traan bij dan kan en mag die er zijn. Voelde het op een bepaald moment allemaal wat gespannen in de nek en schouders dan stelde je accupressuur voor. Liever geen naalden dan is deze techniek misschien beter. Dit in combinatie met een oliemassage van de rug. In één woord. Fantastisch. Drukpunten, energiepunten of meridianen gelinkt aan de organen in de traditionele chinese geneeskunde zorgen ervoor dat die energie weer kan stromen. Is zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben fan. Veel liefs.

Daisy Van de Walle

Centering praktijk Siska heeft mij ontzettend goed geholpen nadat ik totaal onverwacht mijn ontslag kreeg op mijn werk. Mijn hart was precies gebroken, Zoveel verdriet had ik. Daarom heb ik na 3 weken treuren beslist dat het zo niet verder kon en heb ik een afspraak gemaakt. Na mijn behandeling heb ik met een vriendin afgesproken en kon ik voor het eerst in 3 weken weer lachen. Ik voelde me echt zoveel beter na mijn bezoek. Ze had het verdriet losgemaakt waardoor ik het ook kon loslaten.

Mara Lernout

Dankzij de warme, liefdevolle woorden van Siska leerden we opnieuw dichtbij onszelf te komen. Onszelf graag te zien, onszelf doelen maar ook grenzen te leren stellen. Via een pure, eerlijke, oprechte manier en vooral zonder te (ver)oordelen rijkt Siska ons duidelijke handvaten om aan de slag te gaan. Stap per stap, op je eigen tempo. Soms met een lach, soms met een traan. Onbeschrijfelijk hoe zij de lichamelijke pijnpunten opmerkt en van hieruit werkt om lichaam en geest met elkaar in balans te brengen. Na lang zoeken naar goede hulp heb ik eindelijk het gevoel de juiste aanpak gevonden te hebben. Heel dankbaar hiervoor!

Wendy Hennebel

Kortom een aanrader! Ik ben al van begin af aan klant bij Siska. Het heeft me in de voorbije jaren enorm geholpen in mijn persoonlijke groei naar wie ik ben en hoe ik voor mezelf kan opkomen. Ook bij lichamelijke klachten alsook emotionele klachten (nekpijn; hoofdpijn; angsten; onzekerheid) hielp ze me vooruit. Ik ben dankbaar dat ik het werk van een Centering Practitioner via Siska heb leren kennen.

Deborah Sioen

Zowel werkwijze, gevoel als de openheid zijn super!

Katy Knockaert

Het is moeilijk om uit te leggen wat centering is, maar uit ervaring kan ik je het ten volle aanraden. Eerst is er een intake gesprek over je probleem of waar je wil aan werken. De behandeling is zacht en de handen van de begeleider volgen je lichaam van je voeten tot je hoofd. Je lichaam vertelt Siska waar er blokkades zijn en daar wordt verder op gewerkt. Na een behandeling voel je je totaal ontspannen en je voelt de energie weer stromen. Je groeit... en staat weer met beide voeten op de grond. De tips die je mee krijgt om verder te gebruiken in je leven zijn goud waard!! Niet twijfelen, gewoon eens een behandeling boeken en zelf ervaren. Liefs.

Sofie Porte

Opgekropte emoties of situaties die je in een een vergeethoek steekt, maar je toch blijven kwellen, haalt Siska naar boven en zo kan je ze verwerken? Dank je Siska!

L. P.

Heel mooi wat je lichaam vertelt tijdens zo'n sessie. Je wordt je bewust dat je lichaam heel veel kan vertellen, zonder dat we dit altijd beseffen. Het bewustzijn van wat er in je diepste binnenste speelt is heel krachtig. Dank je wel voor de inzichten die ik kreeg.

A. D.

Ik ben vandaag voor de eerste keer geweest, het was echt rustgevend! Een luisterend oor. Ik heb er echt een goed gevoel bij. Mij zie je zeker terug! Bedankt

U. L.

Siska is een lieve, hartverwarmende vrouw. Je wordt met open armen ontvangen en ze stelt je onmiddellijk op je gemak. Ze biedt een luisterend oor en geeft je advies. Het lichaam staat centraal bij de behandeling en de zachte aanrakingen werken relaxerend. Na een paar behandelingen voelde ik meer innerlijke rust. Hoe meer je te verwerken hebt, hoe langer het proces duurt om te helen. Het vraagt tijd van jezelf maar het is de moeite waard om te blijven doorzetten! 

K. D. 

Ontspannende momenten, en draagt bij tot je persoonlijk groeiproces... groei, leef! 

D. S.

Dag Siska, altijd fijn om u te zien als persoon en lichtwerker! Ik raad u graag aan als aanspreekpunt! 

H. H.

Siska is zeer aangenaam om tegen te spreken. Ze heeft een luisterend oor en ze geeft zeer mooi advies. Op haar tafel kom je tot rust. Wat en hoe ze het juist doet is voor mij soms een raadsel. Maar ik kan één ding zeggen dat het super goed is en je nadien echt merkt dat er een verandering heeft plaatsgevonden. 

Delphine Deheegher


Plots kreeg ik last van een pijnlijke schouder. Zoals velen onder ons ging ik naar de huisarts en kreeg daar het verdicht: 'frozen shoulder'. Als behandeling kon ik kiezen tussen kiné, een cortisone inspuiting of een operatie. Ik contacteerde Siska om haar mening eens te vragen. Ik had nog een ervaring met Centering en wist totaal niet wat me te wachten stond. Na een eerste sessie bleek al snel dat dit niets met mijn werk te maken had maar met bepaalde gebeurtenissen uit het verleden die ik nog niet verwerkt had. Ik stond verbaasd van wat Siska allemaal uit het verleden haalde zonder dat ik er vooraf maar één woord over had gezegd. Nogmaals een bewijs dat ons onderbewustzijn sterker is dan ons bewustzijn. Door de behandelingen en gesprekken met Siska heb ik geleerd dat je het verleden niet kan wissen maar bepaalde gebeurtenissen anders kan leren bekijken, aanvaarden en proberen een plaats te geven zodat je in de toekomst makkelijker kan omgaan met bepaalde situaties. Na mijn nodige kiné behandelingen om mijn schouder los te maken en de sessies bij Siska ben ik gelukkig volledig verlost van mijn frozen shoulder. Alweer een leerrijke en boeiende ervaring rijker.

Els Cokelaere


Door een professioneel zware periode moest ik even op de pauzeknop drukken. Ik ben dan ook enorm blij dat ik de stap heb gezet om bij Siska langs te gaan. In een goed uur kon ze mij de juiste inzichten bezorgen en kreeg ik de puzzelstukken in handen om voortaan op een goede manier door zowel professionele als privéleven te stappen. Als het even weer wat zwaar wordt, denk ik aan wat ik leerde tijdens haar centeringsessie. Ik ben haar dan ook enorm dankbaar voor de hulp.

Tim

Via een vriendin ben ik bij Siska terecht gekomen. Ik zat al een tijdje met twijfels over hoe ik moest omgaan met bepaalde personen in mijn leven en daar heeft Siska zeker bij geholpen. Al ben ik zelf niet echt met centering bezig, toch vond ik dat ze goed een luisterend oor kon bieden en dat haar aanpak mij tot rust bracht en iets van mezelf deed ontdekken. Laat je dus vooral niet tegenhouden om eens bij Siska langs te gaan!

Thomas

Mij gisteren weer in balans gebracht... gecenterd heel goed geslapen en blij opgestaan, dankjewel zusje heeft me heel veel deugd gedaan om bij je langs te komen @ centeringpraktijk Siska Porte

Trui Porte


Bij Siska voel je je welkom. Er is tijd en je komt steeds thuis met een inzicht of advies. Ze laat je stilstaan en voelen. Je ontmoet jezelf.

Tessa Saelens